انجمن اسلامي داتشجوان دانشگاه يزد
انجمن اسلامي داتشجوان دانشگاه يزد
خانه | آرشيو | جستجو | درباره ما | تماس با ما | لینکستان| نظرسنجی
نقش مستقيم عربستان در شايعه‌سازی عليه ايران
شایعه اخیر در مورد حمله نیروهای ایرانی به یک میدان نفتی در عراق از سوی شبکه العربیه عربستان ( کویت و چند کشور عرب حوزه خلیج فارس نیز در فعالیتهای این شبکه نقش دارند) منتشر شد.
تاريخ انتشار: آذر 30 آذر 1388
تعداد بازديد: 39

طی ماههای اخیر تیتر اکثر رسانه های جهان در مورد فعالیتهای هسته ای و موشکی ایران بوده است. اما اخیرا خبری در مورد ایران در رسانه‌ها منتشر شد مبنی بر اینکه چند نیروی ایرانی به یک میدان نفتی در عراق حمله کرده و این میدان نفتی را به تصرف خود درآورده اند.

شایعه اخیر در مورد حمله نیروهای ایرانی به یک میدان نفتی در عراق از سوی شبکه العربیه عربستان ( کویت و چند کشور عرب حوزه خلیج فارس نیز در فعالیتهای این شبکه نقش دارند) منتشر شد. این شبکه خبری در گزارش خود مدعی شد که 11 سربازان ایرانی یک میدان نفتی در عراق را تصرف کردند. این خبر تا چند روز در صدر اصلی عناوین خبری این شبکه قرار داشت. گرچه این گزارش از سوی "احمد علی الخفاجی" معاون وزیر کشور عراق تکذیب شد اما یک سخنگوی ارتش آمریکا و دیگر رسانه ها به این خبر دامن زدنند. حال این سوال مطرح است که هدف از انتشار این نوع اخبار یا شایعات چیست؟

آشکارا مشخص است که مقامات عربستان (و البته کویتی) به افراد کارکشته ای در کمک به آمریکا برای ماجراجویی در منطقه تبدیل شده اند. در این راستا می توان به همکاری های عربستان و کویت با آمریکا در حمله به عراق  اشاره کرد. به لطف اقدامات عربستان، جورج بوش پسر به بغداد حمله کرد. البته عربستان نیز با دادن پولهایش به برخی نهادهای آمریکایی در متقاعد کردن افکار عمومی آمریکا نسبت به جنگ عراق (جنگی غیرقانونی) نقش داشته است تا بدین وسیله به راه افتادن جنگ عراق توجیه شود.

"باب وودوارد" اخیرا در  مصاحبه ای در برنامه "60 دقیقه" یکی از شبکه های آمریکا در مورد نقش عربستان و همکاری های  این کشور با آمریکا توضیحاتی داد. وی گفت: شاهزاده بندر (Prince Bandar) که پیشتر در مورد حمله به عراق شک و تردید با دیک چنی درباره حمله به عراق گفتگو کرد. این شاهزاده عربی می دانست که شرایط اقتصادی پیش از انتخابات ریاست جمهوری بسیار مهم است. وی به مقامات آمریکا گفته بود: به دنبال حمله آمریکا به عراق بهای نفت افزایش می یابد اما به شما قول می دهم با کمک عربستان بهای نفت پایین می آید.

در مورد شایعه اخیر علیه ایران، عربستان مجددا نقش خود را ایفا کرده است. مقامات عربستان تلاش می کنند در ازای پیشنهاد فروش نفت ارزان به چین، حمایت این کشور برای اعمال تحریم های سخت تر علیه ایران را جلب کنند اما  چین نمی‌خواهد آینده و امنیت ملی خود را با یک ماجراجویی مرگباری که عربستان و آمریکا در آن شرکت دارند، عوض کند.

عربستان در تغییر تاکتیک خود، شایعه ای را در مورد حمله چند نیروی ایرانی به یک میدان نفتی در عراق منتشر کرد که این اقدام عربستان باعث افزایش ناگهانی بهای نفت شد. آیا این اقدام را نمی توان در راستای تنبیه کردن چین به خاطر عدم همکاری این کشور برای نشان دادن ایران به عنوان یک تهدید جدی قلمداد کرد؟ عربستان رسانه هایی در اختیار دارد که به آسانی می تواند با انتشار شایعه هایی به اهداف خود برسد.

نظرات شما:
هیچ نظری داده نشده است!
ارسال نظر:
نام:
* ايميل:
* نظر:
سه شنبه 16 شهريور 1389
ورود به سایت
نام کاربري:
کلمه عبور:
براي عضويت در سايت اينجا کليک کنيد.
تصوير تصادفي
جدیدترین اخبار
مراسم توديع و معارفه روساي سابق و جديد نهاد نمايندگي رهبري در دانشگاه شريف
معاون سابق استانداري تهران به اتهام اختلاس به مبلغ 5 ميليارد و 765 ميليون ريال محكوم شد
سبد هزینه اقشار مرفه و فقیر جامعه مشخص شد.
جمعه بر اساس تمام محاسبات عيد فطر است
«در مسير زاينده‌رود»؛ بهترين سريال ماه رمضان از نگاه نويسندگان و منتقدان
حذف كنكور از سال 93؛ برگزاري آخرين كنكور در سال 92
هشدار ناجا به كاربران اينترنت
طراحان خبر ترانه موسوی: از اساس دروغ بود
صهيونيست‌ها اقدامات وحشيانه خود عليه مقدسات را ادامه مي‌دهند
معاون برنامه‌ريزي و امور اقتصادي وزارت بازرگاني:
BBC: مردم ایران عقب افتاده اند‬
وزیر امور خارجه بحرین در پاسخ به «الشرق الاوسط»:
چگونگی تعیین اوقات شرعی
پایگاه خبری هافینگتون پست طی مقاله‌ای آنهایی که امریکا را تحریک به جنگ با ایران میکنند به سگهای هاری
امام جمعه موقت تهران: مهدویت بی مرجعیت و ولایت لقلقه زبان است
نامه سلیمی نمین به احمدی نژاد در نقد رفتار مشایی؛
آقاي خاتمي؛ انتقاد با براندازي فرق دارد
الهام، رهبر، شجاعي‌فرد و ميرزاده گزينه‌هاي مطرح براي رياست دانشگاه آزاد
امپریالیستی به نام مدیریت دانشگاه آزاد
عکس> دیدار آزادشدگان ناوگان آزادي با دکتراحمدي نژاد
رهبري راضي نيست كسي در زندان باشد
عكس احمدي ن‍ژاد در خيابان هاي واشنگتن براي چيست؟
نظر ‌رضایی درباره تفقد رهبری ازسید حسن
سيلي سيد حسن به وزير كشور!؟
هاشمی،سیدحسن خمینی واحمدی نژاد/عکس
اظهارات زهرا اشراقی در آستانه رحلت امام(ره)
برخورد فيزيكي ميان مسئولين برگزار كننده مراسم رحلت امام(ره)
کوثری: واکنش‌مردم به‌سیدحسن، طبیعی‌بود
گمانه زنی در باره نام عفو شده ها
منابع طبیعی
علوم پایه
فنی و مهندسی
علوم انسانی
حکایت این روزهای دستگاه قضا؛
راهبرد جدید اصلاح طلبان و اپوزیسیون
دو بچه كافي است يعني 40 سال ديگر نامي از ايران وجود ندارد
ثبت‌نام عمره دانشگاهيان آغاز شد
دست و پا زدن CIA و موساد براي خدشه در برنامه هسته اي ايران
درخواست دانشجویان برای رسیدگی سریع به پرونده‌های فساد
تازه ترین مهملات حسین حاج فرج دباغ درباره دموکراسی و امام خمینی(ره)
اعضای جدید هیات مدیره بنیاد باران انتخاب شدند
فهرست دانشگاه‌هاي غيرمعتبر خارج از كشور اعلام شد
واکنش صفار به رفع توقیف‏های اخیر
گزارش كمیسیون تحقیق مجلس خبرگان درباره رهبرانقلاب
تجدید چاپ مشکوک "عالیجناب سرخ پوش" اگبر گنجی!
دستگیری چهل کودتاچی در ترکیه
بعد از ناهار بخوابید تا باهوش شوید !
عکس/ دست‌خط رهبرانقلاب در دفتر"جماران"
روسيه اس-300 را به ايران انتقال مي‌دهد
پيمان ممنوعيت استفاده از بمب‌های خوشه‌اي